Prodajno osoblje Natura Vite jamči vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana nakon čega ćemo vam vratiti vaš novac.

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF).

Prodavatelj je obrt Natura Vita, Blage Zadre 13, Sesvete. Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem opće uplatnice/virmana, internet bankarstva, paypala ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe GLS, a roba se u najvećem broju slučajeva šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučajeva šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

Naturavita.hr je registrirana domena obrta Natura Vita.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter.

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter na obrascu koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina naturavita.hr (Natura Vita) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email: podrska@naturavita.hr

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Natura Vita se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Natura Vite i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više o našoj politici privatnosti.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice naturavita.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u na ovom linku. kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

INFORMACIJE O OBRTU

Natura Vita, obrt za trgovinu, vl. Luka Gazdek

Blage Zadre 13 10360 Sesvete

Adresa elektroničke pošte: podrska@naturavita.hr

Info telefon: 098 60 50 40

Web trgovina otvorena je za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email podrska@naturavita.hr

Poslovni subjekt upisan je u obrtni  registar u Zagrebu / MBS: 97837563 / OIB: 89214602686

Poslovni račun otvoren je u Privrednoj banci Zagreb d.d.
IBAN: HR2823400091160517522

Vlasnik obrta: Luka Gazdek

Obrt nije u sustavu PDV-a.