Lice bez bora – Age-Bye tehnologija

lice bez bora Age-Bye

Lice bez bora – nova tehnologija u proizvodima za njegu kože izbacila je iglu iz igre!

U proteklom desetljeću zabilježen je ogroman rast “dotjerivanja”, što dokazuje i nedavno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji koje je utvrdilo da 40% odraslih osoba želi lice bez bora i razmišlja o ne kirurškom kozmetičkom tretmanu u sljedećih 12 mjeseci.

S druge strane, mnogi stručnjaci upozoravaju na potencijalno problematične tretmane koje provode nekvalificirane osobe. Ne kirurški sektor nije uređen propisima, i vrlo je često predmet neetičkih promocija, lažnog prikazivanja tijeka i rezultata postupka. Klijenti moraju vrlo pažljivo birati ustanovu i proceduru kako bi se zaštitili od neželjenih rezultata i posljedica.

Današnja tehnologija proizvodnje kozmetičkih proizvoda, uz veliki napredak u formulacijama i sastojcima, omogućuje neinvazivnim metodama podići i zagladiti kožu. Najmoćniji saveznici protiv starenja uključuju retinol, vitamin C, peptide i hijaluronsku kiselinu.

Kućna njega odgovarajućim proizvodima ne daje rezultat brzo kao botox ili razna punila, ali ipak može polučiti značajne, iako suptilnije rezultate, bez potrebe za iglama. Ukoliko budete marljivi i dosljedni u primjeni, vidljivi rezultati bi se trebali pojaviti nakon dva mjeseca uporabe. Dodatni pozitivni učinci ovakvih tretmana umjesto injekcija su manja tjeskoba, nema stranih sastojaka u tijelu, manja cijena, bez modrica, te izbjegavanje smrznutog, voštanog ili „pretjeranog izgleda“ koji može nastati pretjeranom uporabom injekcija.

Hidratacija

Ako želite povećanu hidrataciju bez pikanja injekcijama, postoje sofisticirane formule koje koriste hidratantni sveti gral, hijaluronsku kiselinu. Hijaluronska kiselina jedan je od osnovnih sastojaka kozmetičke linije Age-Bye.

Lifting

Opuštenost kože prvenstveno je uzrokovana gubitkom masnoće i razgradnjom kolagena i elastina (vezivnog tkiva koje koži daje čvrstoću). Oboje se prirodno događa s godinama, ali ih pogoršava i izlaganje UV zračenju. Da biste umanjili opuštenost kože lica bez korištenja botoxa i punila, kao prevenciju uvijek koristite zaštitni faktor 30 ili više, te proizvode koji pomažu sintezi kolagena. Ključni sastojci uključuju vitamin A (retinol, retinil palmitat, retinil acetat i retinoičnu kiselinu), koji omogućuje staničnu obnovu i pomaže da koža izgleda svježe, te vitamin C, snažni antioksidans koji može neutralizirati razarajuće učinke starenja zbog utjecaja slobodnih radikala.

Zaglađivanje bora

Zahvaljujući proizvodima za njegu kože koji oponašaju učinak kliničkih tretmana, možete zaboraviti na posjete doktorima za ljepotu u potrazi za osvježenim tenom.

Age-Bye linija proizvoda iz Naturavite za lice bez bora

Tvrtka HAGINA COSMETIC stvorila je sa svojom novom Age-bye linijom jedinstven koncept proizvoda. Kombiniraju se visokokvalitetni i inovativni aktivni sastojci uz istovremeno ciljano povezivanje s prirodom. Zbog visoke koncentracije aktivne tvari Argireline® koja opušta mišiće ispod bora, smanjuje se dubina bora u području lica, vrata i dekoltea. Bez kemijskih konzervansa i mineralnih ulja dodatno se postiže dobra podnošljivost za kožu.

Što je Argireline® i kako djeluje?

Primjena visoko koncentrirane peptidne kozmetike u kozmetičkoj industriji je u porastu. Bez nuspojava i kao nježna alternativa postupcima ubrizgavanja kao što su botox i lifting cijelog lica, posebice se ustalio Hexapeptid Argireline® kao anti-age aktivna tvar koja se nalazi u tijelu.

Peptidi su organski spojevi koji sadrže aminokiseline. Heksapeptid Argireline® (ili Acetyl Hexapeptid-3) sprječava oslobađanje neurotransmitera koji kontroliraju kontrakciju mišića lica. Svojim opuštajućim učinkom na aktivnu muskulaturu lica razvija slična svojstva zaglađenja bora kao botulinum toksin. Anti-age peptid je siguran, kozmetički aktivni sastojak koji se uz minimalno opterećenje primjenjuje bez injekcija za tretmane kože i bora.

Age-Bye je kozmetička linija – za lice bez bora – namijenjena za njegu zrele, zahtjevne kože lica, i za područje vrata i dekoltea.

Age-Bye linija proizvoda sadrži kremu za uporabu kroz dan i noć, masažnu masku, te roll-on aplikator za njegu posebno tanke kože više izložene nastanku bora, kao što su područja oko očiju.

Visokokvalitetna 24-satna anti-age krema s inovativnim aktivnim sastojkom Argireline®, koji opušta mišiće ispod bora i tako dugoročno smanjuje dubinu bora. Odabrana kombinacija hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase, u spoju s vitaminom E i uljem slatkog badema, potiče optimalnu hidrataciju kože. Poboljšava elastičnost i povećava čvrstoću kože.

Bogata anti-age maska može se koristiti kao visokokvalitetna masažna krema. Pomoću visoko koncentriranog aktivnog sastojka Argireline® koji opušta mišiće ispod bora, smanjuje se dubina bora na području lica, vrata i dekoltea. Dodatak hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase, kao i vitamina E, ulja slatkog badema i florasoma, povećava vlagu, elastičnost i otpornost Vaše kože.

Age-Bye power roll-on sadrži inovativni serum u praktičnoj roll-on izvedbi za ciljanu primjenu direktno na bore, s visokom koncentracijom aktivnog sastojka Argireline®, koji opušta mišiće ispod kože i tako smanjuje dubinu bora. U kombinaciji s prirodnim Q10 liposomima i hijaluronskom kiselinom s niskom i visokom molekularnom masom koja veže vlagu postiže se optimalni učinak.

I naravno, uz upornu i dosljednu njegu kože izvana potrebno je voditi računa o prehrani, i o tome da kvalitetno spavamo.

Natura Vita Newsletter

Prijavite se na našu mailing listu za primanje najnovijih vijesti, akcija i popusta.

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Hvala!