Gel od divljeg kestena – za lijepe i vitke noge

Gel od divljeg kestena iz Natura Vite dokazano je najbolji preparat te vrste na tržištu, pomaže kod problema proširenih vena, kako vanjskih tako i unutarnjih, kod kapilara i kod hemoroida.

Otklanja oticanje, umor i težinu u nogama

Posebnost Gela od divljeg kestena iz Natura Vite u tome je što je potpuno prirodan, bez konzervansa. Mogu ga koristiti svi, pa i trudnice, nema popratnih pojava. Ima vrlo visoki postotak escina, djelatne tvari iz divljeg kestena koja djeluje protuupalno, potiče cirkulaciju, spriječava trnce i  grčeve u nogama kao i žarenje, pečenje  i svrbež nogu, te otklanja oticanje, umor i težinu u nogama.

Za razliku od ostalih gelova na tržištu, Gel od divljeg kestena iz Natura Vite pakiran je u staklenoj bočici, staklo najbolje čuva njegova prirodna svojstva. Nakon otvaranja potrebno ga je čuvati u frižideru. Bezmastan je i može se upotrijebiti neposredno pred odlazak u krevet ili van kuće bez bojazni da će zamastiti posteljinu ili odjeću.

Osim kod tih problema loše cirkulacije u nogama, Gel od divljeg kestena iz Natura Vite izvrsno pomaže i kod problema hemoroida, proširenih vena analnog područja, djelujući na njihovo povlačenje u vrlo kratkom roku. Također pomaže kod problema ispucalih kapilara koje s vremenom blijede, spriječava njihovo daljnje širenje i pucanje.

Gel također sadrži i flavonoide koji spriječavaju sljepljivanje trombocita, pa se time spriječava i nastanak tromboze.

Već nakon prve upotrebe gela osjetit ćete veliko olakšanje u nogama, cirkulacija i protočnost u venama će se poboljšati, a daljnjom upotrebom gela sve one tegobe koje smo prethodno naveli smanjit  će se i vremenom nestati.

Primjena

Gel od divljeg kestena iz Natura Vite  nanosi se u tankom sloju, bez umasiravanja, od gležnja prema koljenu, obavezno dva puta dnevno.

Nakon otvaranje se čuva u hladnjaku radi očuvanja prirodnih svojstava.

Ovaj vrhunski proizvod možete nabaviti samo i jedino u Natura Viti.

Natura Vita Newsletter

Prijavite se na našu mailing listu za primanje najnovijih vijesti, akcija i popusta.

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Hvala!