Carica Papaya – čudo prirode

Jeste li znali da se papaja koristi kao narodni lijek za razne bolesti u mnogim dijelovima svijeta? Najnovija znanstvena istraživanja su potvrdila da ekstrakt lišća papaje pospješuje nastanak ključnih molekula vitalno važnih za regulaciju i jačanje imunološkog sustava u našem organizmu.

Kako na naš organizam djeluje napitak od ekstrakta lista carice papaje?

Napitak od ekstrakta lista carice papaje potiče cirkulaciju i jača krvne žile, poboljšava probavu i otklanja toksine iz našeg organizma.

Djelujući antibakterijski, napitak od ekstrakta lista carice papaje ublažava i razne upalne procese.
Napitak od ekstrakta lista carice papaje dokazano pomaže kod raznih autoimunih bolesti: dijabetesa, povišenog kolesterola i tlaka, te problema s prostatom.

Da li se uzimanje napitka od ekstrakta lista carice papaje preporuča i zdravim osobama?
Naravno, i znanstvenici vole citirati onu narodnu: “uvijek se više isplati spriječiti nego liječiti”. Upravo zato, kao prevenciju i očuvanje našeg zdravlja preporuča se svakodnevno konzumiranje napitka od ekstrakta lista carice papaje koji dokazano jača imunitet našeg organizma, potiče visoku razinu energije i vitalnosti, te revitalizira naše tijelo u cjelini.
Napitak od ekstrakta lista carice papaje u mnogim se dijelovima svijeta smatra izuzetno vrijednim prirodnim napitkom koji navodno usporava čak i proces starenja organizma.

Ali, zašto carica papaja?
Ekstrakt lista carice papaje sadrži pravo bogatstvo vitamina i minerala, proteinskih vlakana, beta karotena, antioksidanata, polifenola i enzima od kojih je upravo enzim carice papaje jedan od najvrijednijih.
Carica papaja je slikovito rečeno ČUDO PRIRODE s dokazano najboljim i najljekovitijim svojstvima od svih poznatih vrsta papaje.

Papaja i tumori
Jeste li znali da se papaja koristi kao narodni lijek za razne bolesti u mnogim dijelovima svijeta, naročito Azije? Američki znanstvenici su utvrdili da napitak od ekstrakta lista carice papaje ima i snažna antikancerogena svojstva protiv širokog spektra tumora, što je i znanstvena potvrda ovog vjerovanja koja se čuvaju u tradiciji brojnih naroda.
Najnovija znanstvena istraživanja su potvrdila da ekstrakt lišća papaje pospješuje nastanak ključnih molekula vitalno važnih za regulaciju i jačanje imunološkog sustava u našem organizmu.
Znanstvenik sa Sveučilišta Florida, Nam Dang kao i njegove kolege u Japanu, u svojim su radovima objavljenim u znanstvenim časopisima, također dokumentirali antitumorski učinak napitka carice papaje koji učinkovito potiče i jača naš imunološki sustav kako bi prepoznao stanice tumora koje mora eliminirati..
Napitak od ekstrakta lista carice papaje pomaže bolesnicima koji boluju od karcinoma debelog crijeva i probavnog sustava kao i kod tumora grlića maternice, dojke, jetre, pluća i gušterače.

 

 

Natura Vita Newsletter

Prijavite se na našu mailing listu za primanje najnovijih vijesti, akcija i popusta.

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Hvala!