Gel od divljeg kestena iz Natura-Vite,dokazano najbolji na tržištu,pomaže kod problema vena,kako vanjskih vena,tako i unutarnjih,kod kapilara i hemoroida.

Posebnost našeg gela od divljeg kestena je u tome što se,za razliku od ostalih gelova,nalazi u staklenoj bočici (staklo najbolje čuva prirodna svojstva),bezmastan je ,potpuno prirodan,bez konzervansa,tako da ga svi mogu koristiti uključujući i trudnice jer nema nikakvih nus pojava, i što je najvažnije, ima vrlo visoki postotak escina,djelatne tvari iz divljeg  kestena, koji djeluje protuupalno,potiče cirkulaciju,spriječava trnce i  grčeve u nogama kao i žarenje,pečenje  i svrbež nogu,te otklanja oticanje ,  umor i težinu u nogama!

Osim kod tih problema loše cirkulacije u nogama,naš gel od divljeg kestena izvrsno pomaže i kod problema hemoroida ,a to su proširene vene analnog područja, djelujući na njihovo povlačenje u vrlo kratkom roku,pomaže i kod problema ispucalih kapilara, koje s vremenom blijede,te spriječava njihovo daljnje širenje i pucanje.

Gel također sadrži i flavonoide koji spriječavaju sljepljivanje trombocita ,pa se time spriječava i nastanak tromboze!

Već nakon prve upotrebe gela osjetit ćete veliko olakšanje u nogama,cirkulacija i protočnost u venama će se poboljšati ,a daljnjom upotrebom gela,sve one tegobe o kojim smo govorili, smanjit  će se i polako prestati!

Primjena:

Gel od divljeg kestena iz Natura-Vite  nanosi se  u jednom tankom sloju,bez umasiravanja, od gležnja prema koljenu,obavezno dva puta dnevno i drži se u hladnjaku radi očuvanja prirodnih svojstava.

Ovaj vrhunski , njemački gel od  divljeg kestena možete nabaviti samo i jedino u Natura-Viti Zagreb.

Share This

Natura Vita Newsletter

Prijavite se na našu mailing listu za primanje najnovijih vijesti, akcija i popusta.

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Hvala!